dimarts, 26 d’octubre del 2010

Ens agrada el beisbol!

El beisbol és un esport que es juga amb un bat i una pilota entre dos equips amb nou jugadors cadascun. L'objectiu és aconseguir corregudes picant una pilota llançada per mitjà d'un bat i tocant una sèrie de quatre bases disposades als cantons d'un quadrat d'aproximadament 27,5 metres, anomenat "diamant". Els jugadors d'un equip (l'equip atacant), s'alternen per batejar contra el llançador) de l'altre equip (l'equip defensor), que intenta evitar que aconsegueixin corregudes eliminant-los de diverses maneres.
De Collages


Un jugador de l'equip atacant es pot aturar a qualsevol de les bases i avançar més tard gràcies a la batada d'un company d'equip o d'altres maneres. Els equips intercanvien la posició atacant-defensora cada vegada que l'equip defensor aconsegueix tres eliminacions. Un torn al bat per cada equip és una entrada; els partits professionals es componen de nou entrades. L'equip amb més corregudes al final del partit és el guanyador. Arribada i per ultim short o short stop.

Hem escollit el beisbol perquè coneixíem una mica el tema ja que una de nosaltres hi juga. Ens ha agradat molt buscar informació i creiem que és un esport divertit, però poc conegut a casa nostra

Ana López 5èB
Edgar Rodríguez 5èA

*
*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada