dimecres, 27 d’octubre del 2010

futbolistes catalans del Barça

Xavi és un futbolista català nascut a Terrassa, Vallés Occidental, el 25 de gener del 1980. Ha estat tota la seva carrera esportiva al Barça, va arribar el juliol del 1991 només tenia 11 anys. Actualment és el segon jugador que ha disputat més partits oficials amb el primer equip del Barça.
Juga de centrecampista o mig centre, amb una excel·lent visió de joc, i un bon xut que li ha servit per a marcar força gols, alguns de gran importància.
Al 2009 va finalitzar tercer en la votació per la Pilota D'or convertint-se així en el primer català de la història en quedar entre els tres primers.

Carles Puyol va nèixer a La Pobla de Segur, Pallars Jussà, el 13 d'abril del 1978, és un futbolista català que juga de defensa al primer equip del Barça i a la Selecció Espanyola. És el capità de l'equip blaugrana des de la temporada 2003/2004, i també ho és de la selecció espanyola quan no juga Iker Casillas.
Bojan Krkić i Pérez (en serbi ciríl·lic: Бојан Кркић Перез) és un futbolista català nascut el 28 d'agost de 1990 a Linyola, el Pla d'Urgell. Fill de pare serbi i mare catalana, Bojan juga des de 2007 al primer equip del FC Barcelona.

Víctor Valdés és de l'Hospitalet de Llobregat, 14 de gener del 1982, natural de Gavà, és un porter de futbol de gran corpulència física. Procedent de la Penya Barcelonista Cinc Copes, va entrar al Barça l'1 de juliol del 1992.

De jugadors del barça


Gerard Piqué nascut a Barcelona, el 2 de febrer de 1987, és un futbolista català que juga de defensa al Futbol Club Barcelona. Es va formar a les categories inferiors del club, i abans de tornar al Barça al 2008, va jugar al Manchester United i al Real Saragossa.

Bojan va arribar al Barça després que el seu pare, observador del club, el recomanés a la Secretaria tècnica. Després de jugar a les categories inferiors, debutà amb el FC Barcelona B ja iniciada la temporada 2006-2007 (va jugar-hi 15 partits i va marcar 9 gols) i pujà definitivament al primer equip la temporada 2007-2008.

Hem escrit sobre Xavi, Carles Puyol, Gerard Piqué i Bojan perquè són uns dels jugadors més importants del F.C.Barcelona.i perquè és l'esport que més ens agrada.

Marc Parés 6èB
Oscar Galera 5èB

*
*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada