dijous, 11 de novembre de 2010

leo messi - el millor que hi ha -

Lionel Andrés "Leo" Messi (Rosario, Argentina, 24 de juny de 1987) és un futbolista argentí que juga pel FC Barcelona i la selecció d'Argentina.
juga a futbol des de ben petit amb nomès cinc anys.
Quan tenia 11 anys, li van diagnosticar una deficiència de l'hormona del creixement. El River Plate va mostrar interès en el progrés de Messi, però no tenia prou diners per pagar el tractament de la malaltia que costava 1500 dòlars al mes. Carles Rexach, el director esportiu del FC Barcelona, tenia coneixement del talent de Messi, i el va contractar després de veure'l jugar, i es comprometé a pagar el tractament si estava disposat a començar una nova vida a Catalunya.
Messi va començar als equips juvenils del club.Es creu que té arrels catalanes ja que la besàvia de Leo Messi era de Blancafort, un poble de la Noguera, i el besavi de Bellcaire d'Urgell.
Va debutar amb primer equip en un partit oficial a la temporada 2004-2005 i va començar a destacar la temporada següent.
El 2009 va rebre la Pilota d'Or, convertint-se en el primer jugador format a la cantera del Barça en guanyar aquest guardó.

Nosaltres hem escrit sobre Leo Messi perquè ens sembla que és el millor futbolista del món.


Que penseu vosaltres?
Álex: Jo penso que el Messi es el millor que hi ha en el Barça i el món.
Dídac: Jo penso que Messi des de petit ha sigut molt bon futbolista i ho seguirà sent.

Álex Mateo 6éA
Dídac Altisen 5èB
*
*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada